#instadalicatessen 2013

 

BASES concurs

#instadalicatessen #photodalicatessen

2013

El Cafè Dalícatessen de Figueres organitza uns premis Instagram complementaris al seu concurs anual Photodalícatessen de fotografia tradicional.

L’activitat és gratuïta i compta amb el suport dels Amics dels Museus Dalí, així com les empreses Coca Cola, Segafredo, Punset, La Caixa, Balló, Frigo, Foto Video Carreras.

Per concursar als premis #instadalicatessen cal penjar les fotos a Instagram amb els hastags #photodalicatessen i # instadalicatessen. Al mateix temps cal enviar un email amb les dades del participant, nom i cognom i el seu nom d´usuari a Instagram i una adreça de correu electrònic de contacte a  photo@dalicatessen.com

El termini serà fins el les 24h del divendres 15 de novembre de 2013.

Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram, fetes amb dispositiu mòbil , on hi apareguin les etiquetes #instadalicatessen #photodalicatessen. Les fotografies han de ser originals i creatives, alhora han de contribuir a difondre els atractius de l´entorn del Museu Dalí de Figueres a través d’imatges detallistes o més genèriques. Cada participant podrà presentar dues fotografies al concurs.

Poden optar als premis del concurs totes les imatges, fetes amb dispositiu mòbil, que hagin estat publicades a Instagram al llarg de l´any fins al dia 15 de novembre de 2013 amb l’etiqueta #instadalicatessen #photodalicatessen. Un cop finalitzat el concurs, el jurat escollirà les fotografies finalistes, de les quals es demanarà a l’usuari l’arxiu original, de manera que es demostri que la fotografia ha estat feta amb dispositiu mòbil. En cas de tractar-se de fotografies fetes amb càmera, el premi es lliurarà a una de les altres fotografies finalistes amb la prèvia comprovació que ha estat feta amb dispositiu mòbil.

Els usuaris finalistes podran enviar l’arxiu original de la fotografia fins el divendres 15 de novembre a les 24.00 h.

Després de la reunió del jurat un dia a determinar de la darrera setmana de novembre es comunicaran els guanyadors del concurs a les diferents xarxes socials.

Premis Instadalícatessen 2013

Primer premi 150 euros i un carnet de soci anual dels Amics dels Museus Dalí

Segon premi 100 euros

Tercer premi un lot de vi de l´Empordà

Anuncio publicitario